Ekologiskt är inte längre det dyrare alternativet

Spara Pengar och Rädda Planeten

Vår 100% ekologiska Recovery Line är inte endast bra för miljön

"Det är för dyrt att använda ekologiska produkter"

Ekologiskt = Dyrt?

Priset spelar ofta en viktig roll när vi väljer produkter vi vill köpa. Hos oss behöver du inte kompromissa med ekologiskt för att få ett rimligt pris. Vi har gjort det till vår mission att erbjuda ekologiska produkter till ett pris som passar din plånbok, utan att göra avkall på vårt åtagande för hållbarhet och miljömedvetenhet.

Vi är stolta över att erbjuda produkter som inte bara är ekologiska, utan även utmärker sig genom smart design och funktionalitet. Våra dräkter är speciellt utformade för att göra livet enklare för hanhundar och deras ägare. Med vår smarta design kan även hanhundar kissa utan att ta av sig dräkten, vilket ger en bekväm och praktisk lösning för både dig och din fyrbenta vän.

Ge din älskade vän det bästa – välj våra ekologiska produkter och upplev den perfekta kombinationen av prisvärdhet, kvalitet och hållbarhet utan kompromisser!

Dessutom är vi helt ensamma om att erbjuda en design som gör det möjligt för hanhundar att kissa utan att dräkten tas av.

cat sitting in a pink vethelp surgery body

Med hållbarhet och djuren i fokus

Ditt husdjur förtjänar det bästa

Hållbarhet

Genom att använda ekologiska material och processer vill vi minska vår miljöpåverkan och stödja en hållbar framtid.

Hög kvalitet

VetHelp strävar efter att erbjuda produkter som är slitstarka, bekväma och säkra för både djur och människor.

Kundfokus

Genom att erbjuda utmärkt kundservice och support, vill vi se till att varje kund är nöjd med sina köp och att deras behov är tillgodosedda.

Detta säger våra kunder om oss

Maria Sundström

Stinas Matte

“En fantastisk body som gjorde att min hund var helt obesvärad av sitt operationssår på magen. Hon var heller inte bekymrad av att ha den på sig. Den passade väl och höll formen. Den var lika fin efter tvätt och krympte inte.”

Susanne Persson

Elvis matte

“Elvis sover, dricker, äter och är ute och går precis som vanligt. Han kan fortsätta att vara hund fast han har ett sår på benet. Det här är den bästa hundprodukten jag sett på väldigt länge!

Linda

Animal Artro Clinic i Söderköping

“Våra djurägare är supernöjda med benskydden.”

Small and large dog with blue VetHelp leg covers

Våra dräkter och benskydd utmärker sig i mängden!

Varför Recovery Line?

När du väljer Vethelp får du ekologiska produkter tillverkade med en unik design som gör att hanhundar kan kissa utan att ta av dräkten, samt produkter som är hållbara och bidrar till en hållbar framtid.

Unik design

Vi är de enda på marknaden som har utvecklat en dräkt som gör det möjligt för hanhundar att kissa utan att man behöver ta av hela dräkten.

Hållbarhet

Genom att investera i Vethelps produkter kan kunderna minska sitt avfall och bidra till en mer hållbar framtid.

Ekologiskt

100% ekologisk bomull vilket inte bara är bra för miljön utan också för djuren som bär dem.

Small and large dog with blue VetHelp leg covers
Dark small dog standing on two legs in a blue vethelp full bodysuit

Vanliga Frågor

Vad kostar era produkter?

Alla våra produkter går enkelt att beställa genom våra samarbetspartners. På deras hemsidor kan du både hitta priser och beställa alla våra produkter. Du finner dem listade här nedan.

Hur vet jag vilken storlek jag ska köpa?

Du tar reda på vilken storlek som är rätt för ditt djur med hjälp av vår storleks guide. Titta på videon för att se hur du ska mäta ditt djur.

Återförsäljare Online