Ekologiskt är inte längre det dyrare alternativet

Spara Pengar Och Rädda Planeten

Vår 100% ekologiska Recovery Line är inte endast bra för miljön

"Det är för dyrt att använda ekologiska produkter"

Ekologiskt = Dyrt?

Priset är en viktig faktor när man väljer produkter och en vanlig missuppfattning att ekologiska produkter alltid är dyrare än andra alternativ. Hos oss får du ekologiska produkter till samma eller lägre pris än liknande produkter som inte är ekologiska. Vi har gjort det till vår mission att erbjuda ekologiska produkter till ett rimligt pris, utan att kompromissa med kvalitet eller hållbarhet.

Dessutom är vi helt ensamma om att erbjuda en design som gör det möjligt för hanhundar att kissa utan att dräkten tas av.

En utmärkt samarbetspartner

Därför vill du jobba med oss

Hållbarhet

Genom att använda ekologiska material och processer vill vi minska vår miljöpåverkan och stödja en hållbar framtid.

Hög kvalitet

VetHelp strävar efter att erbjuda produkter som är slitstarka, bekväma och säkra för både djur och människor.

Kundfokus

Genom att erbjuda utmärkt kundservice och support, vill vi se till att varje kund är nöjd med sina köp och att deras behov är tillgodosedda.

Detta säger djurägarna om våra produkter

Maria Sundström

Stinas Matte

“En fantastisk body som gjorde att min hund var helt obesvärad av sitt operationssår på magen. Hon var heller inte bekymrad av att ha den på sig. Den passade väl och höll formen. Den var lika fin efter tvätt och krympte inte.”

Susanne Persson

Elvis matte

“Elvis sover, dricker, äter och är ute och går precis som vanligt. Han kan fortsätta att vara hund fast han har ett sår på benet. Det här är den bästa hundprodukten jag sett på väldigt länge!

Linda

Animal Artro Clinic i Söderköping

“Våra djurägare är supernöjda med benskydden.”

Small and large dog with blue VetHelp leg covers

Våra dräkter och benskydd utmärker sig i mängden!

Varför Recovery Line?

När du väljer Vethelp får du ekologiska produkter tillverkade med en unik design som gör att hanhundar kan kissa utan att ta av dräkten, samt produkter som är hållbara och bidrar till en hållbar framtid.

Unik design

Vi är det enda företaget på marknaden som har utvecklat en dräkt som gör det möjligt för hanhundar att kissa utan att man behöver ta av hela dräkten.

Hållbarhet

Genom att investera i Vethelps produkter kan kunderna minska sitt avfall och bidra till en mer hållbar framtid.

Ekologiskt

100% ekologisk bomull vilket inte bara är bra för miljön utan också för djuren som bär dem.

Small and large dog with blue VetHelp leg covers

Hur påverkar Recovery Line din veterinärkliniks framtid?

Ekologiskt eller inte...

Tänk dig en framtid där du fortfarande inte tagit in Recovery Line i ditt sortiment. Dina kunder och personal börjar känna sig missnöjda med att kliniken inte tar hänsyn till miljön genom att använda icke-ekologiska material i era produkter.  Dessutom kostar icke-ekologiska alternativ mer, så kliniken säljer mindre då priserna blir för höga för kunderna.

Tänk dig istället en framtid där du har tagit in Recovery Line i ditt sortiment. Din personal och dina kunder uppskattar att ni bryr er om miljön, vilket ger kliniken ett bättre rykte. Dessutom kommer den unika designen som låter hanhundar kissa utan att behöva ta av sig dräkten minska stressen för både hunden och dess ägare. Detta leder i sin tur till att fler kunder väljer att besöka kliniken istället för att leta efter andra alternativ. Slutligen, eftersom våra produkter är billigare än icke-ekologiska alternativ så kan ni hålla priserna nere även till slutkunden.

Dark small dog standing on two legs in a blue vethelp full bodysuit

Vanliga Frågor

Vad kostar era produkter?

Alla våra produkter går enkelt att beställa genom vår samarbetspartner Scandivet. På deras hemsida kan du både hitta priser och beställa alla våra produkter.

Behöver vi verkligen beställa alla storlekar?

JA! För att kunna erbjuda rätt passform är det viktigt att ni har alla storlekar. Däremot erbjuder vi full returrätt för oöppnade förpackningar.

Det blir för dyrt att jobba med hela Recovery line.

Vi förstår att ni vill ha en ekonomiskt hållbar lösning och därför rekommenderar vi i så fall att ni enbart jobbar med storlekarna för katter, likt vad ApoHem och FirstVet har valt att göra.

Men vi vill påpeka att om ni vill erbjuda era patienter en bekvämare alternativ till tratten så måste dräkten eller benskyddet ha en bra passform. Detta är anledningen till varför vi har ett brett utbud av storlekar tillgängliga för att passa olika hund- och kattraser. Vi är övertygade om att ni kommer att märka skillnad i patienternas bekvämlighet och lycka när ni använder våra produkter, vilket kommer att öka kundnöjdheten och hjälpa till att bygga ett bättre rykte för er klinik på lång sikt.

Det kostar för mycket att lagerhålla.

 Genom att erbjuda våra dräkter istället för traditionella trattar kommer ni inte bara att öka intäkterna, utan också få en unik möjlighet att marknadsföra er som en klinik som bryr sig om både djurens välbefinnande och ägarnas bekvämlighet. Med vår unika design kan hundar kissa med dräkten på under promenaderna och benskydden behöver inte tas av, vilket minskar stressen för både djur och ägare. Genom att erbjuda detta praktiska alternativ kan ni differentiera er från konkurrenterna och bygga upp en lojal kundbas som uppskattar era innovativa och praktiska lösningar. Dessutom kan ni dra nytta av vår hållbara produktion och marknadsföra er som en klinik som bryr sig om miljön och framtiden för våra fyrbenta vänner.